Αθλητικά Νέα - Greece Sport News

Sports News 24/7

Generic selectors
exact matches
search in title
search in content
search in postsΌταν οι οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν τον ΠΑΣ

SportFeeds.GR Όταν οι οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν τον ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα

18 Φεβρουαρίου του 1991 έδειχνε το ημερολόγιο και ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ηρακλείου τον ΟΦΗ που κάτω από τις οδηγίες του κ.Γκέραρντ εκείνα τα χρόνια τα πήγαινε πολύ καλά.

Αντίθετα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ δεν τα κατάφερνε ιδιαίτερα καλά και όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στις «ιστορίες σε μπλέ φόντο» εκείνη η χρονιά ήταν κακή και αφετηρία του αγωνιστικού κατήφορου -και όχι μόνo- που ακολούθησε την επόμενη πενταετία.

Στο συγκεκριμένο αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε καλά και πήρε την ισοπαλία από τον ΟΦΗ.Προηγήθηκε με τον Παπανικολάου στο 20΄ και αν δεν δεχόταν το γκολ από τον Ντελγκάδο δυο λεπτά αργότερα ίσως να έφευγε και νικητής από το γήπεδο.

Στο τέλος μάλιστα του αγώνα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ χειροκρότησαν την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την πολύ καλή της εμφάνιση εκείνη την ημέρα.

Ακόμη τότε βέβαια δεν υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στις δυο ομάδες,προβλήματα που δημιουργήθηκαν περίπου μια δεκαετία αργότερα με αποτέλεσμα την μεγάλη αντιπαλότητα των δυο ομάδων και των οπαδών τους.

Με τον βαθμό που απέσπασε ο ΠΑΣ βρέθηκε στην 14η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και ισοβαθμούσε με τον Ιωνικό και τον Πανσεραϊκό. Ο ΟΦΗ ήταν στην 8η θέση με 20 βαθμούς.

Ήταν μια αγωνιστική χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι μια δήλωση του προπονητή του Ηρακλή Τέλη Μπατάκη που έκανε αίσθηση.

Ο Ηρακλής αγωνιζόταν με τον Αθηναϊκό και αδικήθηκε  από τη διαιτησία.Έτσι ο κ.Μπατάκης στο τέλος του αγώνα δήλωσε:»Οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι λαχείο.Μόνο που τα λαχεία αυτά δεν κληρώνονται ,ορίζονται».

Τόσα χρόνια μετά και τίποτε δεν φαίνεται να έχει αλλάξει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Γκέραρντ):Σηφάκης,Γκουλής,Παπαδόπουλος,Πατμετζής,Κοντάκης,Μαρινάκης,Ντελγκάδο,Βέρα,Κάβουρας ,Αποσπόρης,Βλαστός.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πάκερτ):Στρακόσια, Τάτσης,Ζιάκας,Λάππας,Βαν Βάικ,,Τσάβος,Σκούτας,Παπανικολάου,Δώνης(65΄Ζλατανόφσκι),Ουγκάρντε, Τσακιρίδης(64΄Γιάτσος)

The post Όταν οι οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν τον ΠΑΣ appeared first on olaballa.gr.

Διαβάστε το άρθρο στο olaballa.grΑθλητικά νέα | Greece Sports News
Αθλητικά νέα| Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής ΕνημέρωσηςΑθλητικά νέα| Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής Ενημέρωσης

#CHAMPIONS LEAGUEΑθλητικά νέα| Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής ΕνημέρωσηςΑθλητικά νέα| Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής ΕνημέρωσηςΣτοιχηματικά νέα| Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής ΕνημέρωσηςΑθλητικά νέα| Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής Ενημέρωσης

Αθλητικά νέα| Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής Ενημέρωσης

Αθλητικά νέα| Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής Ενημέρωσης

Get it on Google Play

© Πολυσυλλεκτικό Μέσο Αθλητικής και Στοιχηματικής Ενημέρωσης | Greece 2017®

Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτήν τη σελίδα πραγματοποιούνται αυτόματα από ένα πρόγραμμα υπολογιστή. Η ώρα/ημερομηνία που προβάλλεται, δηλώνει πότε μία δημοσίευση προστέθηκε ή ενημερώθηκε στον παγκόσμιο ιστό.

Email address

Back to top