Αθλητικά Νέα - Greece Sport NewsΕ, όχι και 7,50 την Ισπανία βρε παιδιά..

Πρώτος ημιτελικός στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του Ρίο σήμερα στις 21:30, με το ξεκάθαρο «φαβορί» για το χρυσό τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν την μόνη ομάδα που μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια για την κατάληψη της κορυφής, τους Ισπανούς.

Σίγουρα οι Αμερικανοί ήταν όπως είναι πάντα το μεγάλο «φαβορί» για να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πριν την έναρξη του τουρνουά, συνεπώς είναι και σήμερα στον ημιτελικό απέναντι στην Ισπανία. ΟΜΩΣ στοιχηματικά, έχεις δεδομένα που σε βοηθούν να πας προς την πλευρά του Πάου Γκασόλ και της παρέας του και να «χτυπήσεις» την απόδοση-«τέρας» στο 7,50 για την επικράτηση τους.

Καταρχήν, η ομάδα της Ισπανίας εκτός του ότι απαρτίζεται από πολλούς και καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις έχοντας ποιοτικό βάθος, πολλοί από αυτούς γνωρίζουν καλά τους σημερινούς τους αντιπάλους από την παρουσία τους στο NBA.

Κάτι ακόμα, που μπορεί σε κάποιους να φαίνεται λεπτομέρεια αλλά σήμερα το βράδυ όλα θα παίξουν ρόλο για την πρόκριση, είναι η «ζαλάδα» που προκαλούν ουκ ολίγες φορές στους Αμερικανούς οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί. Δώδεκα ΝΒΑερς είναι λογικό να πάθουν ένα μικρό «σοκ» με την διαφορά που έχουν οι κανονισμοί σε σχέση με την Ευρώπη γεγονός που μπορεί να δώσει ένα μικρό σημείο προβαδίσματος στο συγκεκριμένο κομμάτι στην Ισπανία.

Λίγα λόγια, καλά και μια δυνατή πρόταση. Εδώ που τα λέμε όμως μόνο που βλέπεις Γιουλ, Πάου Γκασόλ, Ρούμπιο, Ροντρίγκεζ, Φερντάντεζ, Αμπρίνεζ, Μίροτιτς, Ναβάρο, Καλντερόν, Ρέγιες ακόμα και απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα των ΗΠΑ σε απόδοση 7,50! σε «τρώει» το χέρι σου να τους στηρίξεις-ποντάρεις.

The post Ε, όχι και 7,50 την Ισπανία βρε παιδιά.. appeared first on mpalakritis.gr.