Αθλητικά Νέα - Greece Sport News«Εμπιστοσύνη στους διαιτητές»

4b0015875d99c3992d03bc466af5f1bb_S «Εμπιστοσύνη στους διαιτητές» Football League

Αντίθετοι με τον ορισμό Αχαιών διαιτητών στο ματς με την Παναχαϊκή δήλωσαν οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου, ωστόσο, τόνισαν ότι αποδέχονται την απόφαση της ΚΕΔ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Έπειτα από τον ορισμό Αχαιών διαιτητών στην αυριανή αναμέτρηση στο γήπεδο της Αγυιάς μεταξύ της ομάδας μας και της Παναχαϊκής, επιθυμούμε να τονίσουμε τα εξής:

Καταρχάς, είμαστε αντίθετοι σε τέτοιου είδους κινήσεις, δηλαδή να ορίζονται διαιτητές (αλλά και βοηθοί) σε αγώνες ομάδων από τον ίδιο νομό, στην προκειμένη περίπτωση από το νομό Αχαΐας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην αποδεχθούμε την συγκεκριμένη απόφαση της ΚΕΔ.

Διευκρινίζουμε δε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλη ανεξαιρέτως τη διαιτητική τετράδα, έκαστος εκ των οποίων επάξια και δίκαια έχει φτάσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο είναι ικανός αλλά και εξελίξιμος.

Τέλος, ευχόμαστε αύριο να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας των δύο συλλόγων και «πρωταγωνιστές» του να αναδειχθούν αποκλειστικά και μόνο οι ποδοσφαιριστές».

Η αποστολή με Παναχαϊκή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για το ματς της Πάτρας (17/12, 17.00), με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να αφήνει εκτός τον τραυματία Τσερκέζο, αλλά και τους Τσουρή και Σακελλαρόπουλο.

Αναλυτικά η αποστολή: 

Πολίτης, Αθανασίου, Τσάπαλος, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Παπαχρήστος, Ντέμο, Γκούμας, Στίκας, Βατουσιάδης, Κάναλς, Σμίλτος, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Μπρους, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Σταματής, Αρναρέλλης, Γκούφας, Κόκκορης και Γεωργακόπουλος.

This Post First Appeared On liganews.gr