Αθλητικά Νέα - Greece Sport NewsΔύο χρήσιμα στοιχηματικά tips για την «σέντρα» των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μαζί τους ξεκινάει… ή καλύτερα συνεχίζει (μετά την επιτυχημένη παρουσία της στο Euro 2016) η στήλη του «mpalakritis.gr», «προγνωστικά», αρχής γενομένης από σήμερα, που θα μοιραστεί μαζί σας δύο αρκετά χρήσιμα tips για τις πρεμιέρες σε Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

Η Λίγκ 1 ξεκινάει σήμερα (12/8), η Πρέμιερ Λίγκ ξεκινάει αύριο (13/8), η Πριμέρα Ντιβιζιόν την επόμενη Παρασκευή (19/8), η Σέριε Α στις 20 Αυγούστου ενώ η Μπουντεσλίγκα αργότερα από όλες, στις 26 Αυγούστου.

top_european_football_leagues_2 Δύο χρήσιμα στοιχηματικά tips για την «σέντρα» των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Στοίχημα

Τι κάνουμε όμως τις πρώτες αγωνιστικές που δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τις περισσότερες ομάδες όλων των πρώτων κατηγοριών στα παραπάνω πρωταθλήματα;
Ξεκινάμε έξυπνα και συνετά!

Tip No1: «Δείτε τα όλα, μην «δέσετε κόμπο» τίποτα!»

Τα πρωταθλήματα ξεκινούν στα μέσα και τέλη Αυγούστου με τις ομάδες να είναι αναγκασμένες να παρουσιαστούν έτοιμες και με καλή εικόνα ούτως ώστε από την αρχή να συγκεντρώνουν βαθμούς, όμως κακά τα ψέματα, αν όχι όλες οι πιο πολλές «μοντάρονται» ακόμα. Κάτι που σημαίνει φυσικά ότι μπορεί να υπάρχουν αλλαγές προσώπων στα ρόστερ μέρα με την μέρα, συν το απολύτως λογικό γεγονός ότι οι ομάδες θα είναι «κρύες» και θέλουν χρόνο για να «ρολάρουν».
Συνεπώς, δείτε ματς, αποκτήστε άποψη για τις ομάδες που αγωνίζονται την φετινή σεζόν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά μην διαμορφώσετε γνώμη για τίποτα από τόσο νωρίς, ούτως ώστε μάλιστα να την πάρετε και σαν «μπούσουλα» στην συνέχεια και για επόμενα πονταρίσματα. Στο ξεκίνημα είναι όλα ρευστά και χρειάζεται υπομονή..

Tip No2: «»Χτυπήστε» μεγάλες και με αξία αποδόσεις!»

Οι πρώτες αγωνιστικές, λίγο η πολύ, για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω, πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Οπότε, γνώμη μας είναι πως δεν υπάρχει λόγος να ποντάρουμε σε αποδόσεις 1,40-1,50 ή ακόμα και λίγο πιο ψηλά. Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα στα πρώτα ματς των πρωταθλημάτων, ομάδες που θεωρούμε και είναι «φαβορί» να μπουν «μουδιασμένες» ή από την άλλη ομάδες που δεν μας «γεμίζουν το μάτι» π.χ. νεοφώτιστες να μπουν δυνατά και με ενθουσιασμό. Ψάξτε το για «λάθος» μοιρασμένα σετ αποδόσεων στις πρεμιέρες και για καλοπληρωμένα όβερ 2.5 (1,80+) των οποίων οι αποδόσεις είναι ψηλά γιατί ίσως κάποιοι περιμένουν αυτό το «μούδιασμα» που αναφέραμε πριν, πως θα κάνει αισθητή την παρουσία του, ΌΜΩΣ είναι επίσης πολύ πιθανό τέτοια ματς πρεμιέρας να «ανοίξουν».
Έτσι λοιπόν, το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων είναι μια καλή ευκαιρία να βρούμε μεγάλες αποδόσεις και να πάρουμε ποντάρισμα με «μπόλικη» αξία και μικρό ρίσκο.

Καλή στοιχηματική σεζόν σε όλους και… θα τα λέμε!

The post Δύο χρήσιμα στοιχηματικά tips για την «σέντρα» των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων appeared first on mpalakritis.gr.